Tekenen

Mijn kop zit vol met beelden.  Ik wou dat ik kon tekenen. Of  de emoties uit mijn lijf  schilderen in regenboogkleuren. Helaas heb ik dat nooit gekund. Toch heb ik me gewaagd aan tekeningen over ‘Raaf ‘.

Het slot waar de tiran Gubrel huist, Balderus de sprekende kater, Raaf zelf en de naakte heksen tijdens hun hallucinante vlucht… Dat wou ik weergeven. En durf hier amper mijn kinderlijke poging posten.  Dus lieve lezer,  druk ik op de knop ‘publiceren’ met een klam vingertje, trippel op mijn tenen door de Dapperstraat,  onder de wassende maan.  Alles is veel voor wie niet veel verwacht.

sketch-1487251506103

13 gedachtes over “Tekenen

  1. Dit is precies waarom ik blij ben dat je met zweetvinger op publiceren hebt getikt. Ik vind het prachtig. Het gaat niet om ‘kunnen’ tekenen, het gaat om durven, zonder schroom – jouw creaties, jouw uitingen. Moet (oké, niets moet, alles mag) je vaker doen, ik kijk ernaar uit.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s